View the embedded image gallery online at:
https://www.ergokoncept.dk/om-ergokoncept.html#sigProId628a66f516

”Kan man arbejde med den samme store kundegruppe, samme branche og med de samme produkter i, som det er nu, næsten et halvt liv”……..?  Ja – det kan man da sagtens!

Bag ERGOkoncept står Henrik Høyer, som i mere end 25 år, har arbejdet netop med den store komplette palette af kvalitetsprodukter fra ERGOMAT. Henrik har været et kendt ansigt, er det stadig, i den danske industriverden og har serviceret kunderne med de rigtige løsninger. Og flere og flere kunder støder til…. En sådan erfaring sikrer slutbrugeren til det bedste…..

Efter mange år som salgschef for Danmark hos ERGOMAT overtog ERGOkoncept og Henrik Høyer i 2011 eneforhandlingen i Danmark af produkterne og fik samtidig opgaven, at skulle videreføre den store succes, som de enestående kvalitets produkter giver den danske industri og de ansatte i deres daglige arbejde. Det betyder, at Henriks store erfaring og viden, som er oparbejdet igennem de mange år fortsætter……..

ERGOkoncept startede med et lille lager og 1 ansat – men det viste sig hurtigt at være alt for småt og for lille. Der var/er fuld gang i alle processer og med al den fokus på de rigtige arbejdsforhold for medarbejdere på virksomhederne, med effektiviseringer af virksomheders evner til at tjene penge osv. kan man ikke hvile på laurbærrene….

Det gode samarbejde mellem ERGOMAT & ERGOkoncept betyder, at der stadig udvikles nye produkter og at udviklingen i den grad gør at vores produkter er endnu mere komplette – da behovene hele tiden rykker sig. Det er en meget spændende proces da mange indtryk og forespørgsler kommer fra vore trofaste kunder og samarbejdspartnere.

I dag har ERGOkoncept hele 8 produktgrupper hvor der i er 1000 vis af løsninger, modeller specielt tilpasset hver enkelt kunde og det skaber merværdi for de danske kunder overalt!

ERGOkoncept sælger i hele Danmark og beskæftiger 5 medarbejdere. Administration og nyt større lager ligger i Viborg.

ERGOkoncept ejes og ledes af Henrik Høyer.